Jouw top 2000 lijst ter inspiratie

De laatste maand van het jaar is aangebroken. De Sint is alweer uit het land en we zijn ons langzaam aan het klaarmaken voor Kerstmis. De kerstboom is opgetuigd en het menu voor eerste en tweede kerstdag krijgt steeds meer vorm.

Bij mij thuis vieren we Kerstmis heel uitgebreid. Kerstavond met mijn schoonfamilie, eerste kerstdag met mijn familie en tweede kerstdag voor het eerst als gezin van drie. Dit jaar zijn wij namelijk voor het eerst ouders geworden van onze prachtige zoon James. We gaan nieuwe herinneringen maken met hem erbij maar ook bestaande tradities aan hem meegeven.

Een van die tradities is toch wel het luisteren van de top 2000. Vanaf de start op 25 december staat de radio zoveel mogelijk aan bij ons thuis. Uiteraard heb ik zelf ook mijn eigen lijst weer samengesteld en ingestuurd. Van Adele en Billy Joel tot Waylon en The War on Drugs. Allerlei verschillende soorten muziek die mij een goed gevoel geven of me laten teruggaan naar fijne tijden komen er in voor.

En precies dié lijst kan je als bruidspaar nou ook gebruiken ter inspiratie voor jullie eigen huwelijksceremonie. Niet mijn lijst, alhoewel dat natuurlijk mag als jullie dat willen, maar jullie eigen lijst. Want als je zelf nou ook ieder jaar fanatiek een lijst samenstelt voor de top 2000 laat je vast, net als ik, muziek terugkomen die je mooi vindt. En het allerbelangrijkste is dat je ook muziek laat terugkomen op jullie grote dag die volledig bij jullie past.

Liefs,
Joyce

Mijn top 2000 lijst van 2019:

1. Eagles – Hotel California
2. Adele – Skyfall
3. Adele – Million Years Ago
4. Suzan & Freek – Blauwe dag
5. James Bay – Let it Go
6. The War On Drugs – Pain
7. Waylon – Outlaw In ‘Em
8. Bruce Springsteen – Streets Of Philadelphia
9. Billy Joel – Piano Man
10. Madness – Our House
11. The Beatles – All You Need Is Love
12. Elvis Costello – She
13. Elvis Presley Suspicious Minds
14. Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss
15. Guus Meeuwis – Ik Ook Van Jou
16. John Mayer – Clarity
17. John Mayer – Gravity
18. Davina Michelle – Duurt Te Lang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *