Waarom een kennismakingsgesprek zo belangrijk is

WOO-HOO, jullie gaan trouwen! Misschien heb je heel lang moeten wachten op dé vraag of misschien kwam het geheel onverwachts. Hoe dan ook… jullie moeten aan de bak. Want vanaf nu bevinden jullie je in de wonderen wereld van “de-perfecte-trouwdag”.

De aankomende periode gaan jullie gaan samen bepalen hoe jullie grote dag eruit komt te zien. Verschillende keuzes moeten worden gemaakt zoals bijvoorbeeld de trouwdatum, één of meerdere geschikte locaties en de gastenlijst. Daarnaast gaan jullie ook samen beslissen met welke trouwleveranciers jullie gaan samenwerken. Wie mag er voor gaan zorgen dat jullie de dag van jullie leven krijgen? Bij wie krijgen jullie een goed gevoel?

Om dat te kunnen bepalen is een kennismakingsgesprek daarom erg belangrijk. Neem bijvoorbeeld een trouwambtenaar, zoals ikzelf. Een trouwambtenaar heeft de prachtige taak van het verzorgen van de ceremonie. Een mooie, maar ook een hele persoonlijke klus. Ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal en dat verhaal moet op een zo goed mogelijke manier vertaald worden in een speech. Hoe je als bruidspaar dit verhaal het liefst terughoort tijdens de ceremonie, is erg persoonlijk. Willen jullie graag een traditionele ceremonie of juist een los sfeertje? Willen jullie een lach en een traan met mooie herinneringen of willen jullie het graag kort en bondig houden? Een trouwambtenaar moet jullie daar feilloos in kunnen aanvoelen. Kies daarom altijd voor een trouwambtenaar waar je een fijne klik mee hebt!

Tijdens een kennismakingsgesprek, of dit nu in persoon is of bijvoorbeeld via Skype vanwege een lange reisafstand of drukke agenda, hebben jullie de ruimte om allerlei vragen te stellen. Gekke vragen bestaan niet, dus twijfel je ergens over of ben je benieuwd wat er mogelijk is? Vraag maar raak!

Daarnaast is er tijdens een kennismakingsgesprek de ruimte om jullie wensen te bespreken. Hebben jullie bijvoorbeeld al een beeld bij wat er sowieso in de ceremonie moet terugkomen? Deel het! Zijn jullie nog helemaal blanco? Geen enkel probleem! Ook hiervoor is het kennismakingsgesprek de uitgelezen kans om nieuwe ideeën op te doen.

Kortom… plan altijd een kennismakingsgesprek in zodat jullie weloverwogen een keuze kunnen maken! Heerlijk toch, als je zéker weet dat je de juiste mensen om je heen hebt verzameld voor jullie trouwdag?

Liefs,
Joyce

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *