Tips voor een persoonlijke ceremonie

Een ceremonie op maat. Helemaal zoals jullie zijn. Precies zoals jullie in gedachte hebben. Dat is wat je graag wilt, toch? Hieronder heb ik een paar tips opgeschreven voor een persoonlijke ceremonie.

1. In het welkomstwoord kan ik gasten in het bijzonder welkom heten. Vaak wordt gekozen voor de ouders of getuigen. Op die manier laten jullie blijken dat het voor jullie erg bijzonder is dat deze gasten aanwezig zijn op jullie grote dag.

2. Kies muziek die bij jullie past… ook als het niet doorsnee is. Want waarom zou je muziek kiezen voor een ander als het jullie grote dag is?! Veel gekozen momenten voor muziek tijdens de ceremonie is bij de start, tijdens het tekenen van de trouwakten en bij de afsluiting. Wanneer je bij dit laatste moment kiest voor een gezellig, feestelijk nummer zit het sfeertje er direct goed in om samen te toasten.

3. Ik benader graag familie en vrienden voor extra input qua verhalen. Hetgeen wat ze aanleveren kan ik verwerken in jullie liefdesverhaal. Voor jullie een extra verrassing en het is ook heel leuk om op die manier de gasten er weer extra bij te betrekken!

4. Spreek trouwgeloften naar elkaar uit. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem! Ik heb een handboek geschreven om je op weg te helpen!

5. Neem een moment om jullie getuigen in het zonnetje te zetten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een persoonlijk stuk tekst wat ik namens jullie aan hen voorlees. Op die manier zetten ze niet alleen hun handtekening op jullie grote dag, maar staan we nét even wat langer stil bij de mooie rol die ze hebben gekregen!

Liefs,
Joyce

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *