Werkwijze

Ik neem jullie graag mee in mijn werkwijze als trouwambtenaar/BABS/ceremoniemeester. Van kennismaking, voorbereidingsgesprek tot de trouwceremonie. Samen bespreken we jullie wensen en bereiden we de ceremonie helemaal voor. Ik neem jullie stap voor stap mee in mijn werkwijze als trouwambtenaar.

Kennismaking
De dag van jullie bruiloft is er een om nooit te vergeten. Op deze dag komen al jullie wensen samen en vieren we de liefde. Om elkaar beter te leren kennen en jullie de mogelijkheid te geven de juiste keuze te maken, nodig ik jullie graag uit voor een (digitaal) kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking bespreken we al jullie wensen voor de trouwceremonie. Samen zorgen we ervoor dat jullie een ceremonie krijgen die écht bij jullie past. Na de persoonlijke kennismaking hoor ik graag of ik als trouwambtenaar/BABS jullie huwelijksceremonie mag verzorgen.

Voorbereidingsgesprek
Jullie hebben mij als trouwambtenaar voor de ceremonie gekozen en dat betekent dat we er alles aan gaan doen om deze dag onvergetelijk te maken. Ter voorbereiding plannen we een verdiepend gesprek in. Dit voorbereidingsgesprek plannen we ongeveer 6 weken vóór jullie trouwdag in. Voor dit gesprek kom ik graag naar jullie toe om zo de ceremonie volledig samen voor te bereiden. We bespreken alles tot in detail. Het doel is dat ik als trouwambtenaar alle informatie heb verzameld om met jullie persoonlijk verhaal aan de slag te gaan. In de weken voorafgaand de bruiloft kunnen jullie je focussen op deze prachtige dag die eraan zit te komen. Mochten jullie in de tussentijd nog vragen of wensen hebben, kunnen jullie deze natuurlijk altijd met mij bespreken.

De ceremonie
Hier draait het eigenlijk allemaal om. De ceremonie is hét moment dat jullie elkaar het jawoord geven en de persoonlijke trouwbeloftes worden uitgesproken. En dit allemaal in het bijzijn van jullie meest dierbare vrienden en familie.

Willen jullie graag persoonlijke input van vrienden en/of familie verwerken in de huwelijksceremonie? Dat kan! In dit geval neem ik contact met ze op, zodat zij een bijzonder verhaal, mooie herinnering, anekdote of andere vorm van input kunnen aanleveren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch tijdens de huwelijksceremonie.

Na het tekenen van de akte door de getuigen en het bruidspaar is het tijd om te proosten op het bruidspaar en deze bijzondere gebeurtenis. Nadat de ceremonie is afgesloten zit mijn taak als trouwambtenaar voor jullie huwelijk erop en sluiten we ons mooie traject af.

Trouwen in het buitenland
Een buitenlands sprookje, leuk! Ik heb al een aantal bruiloften als trouwambtenaar mogen uitvoeren in het buitenland. Midden in de bergen in Oostenrijk of romantisch in Italië. Hartstikke gaaf als dit jullie wens is. Dus willen jullie in het buitenland trouwen is het zeker mogelijk om mij in te schakelen als trouwambtenaar voor jullie huwelijk.